Boeklancering

Een droom is werkelijkheid geworden, want mijn kookboek Puur Natuurlijk Leven is er!
Natuurlijk mag een feestje niet ontbreken bij zo’n bijzondere gebeurtenis als het lanceren van een kookboek. Dus die komt er ook. Ben jij er ook bij?
Op zaterdag 14 november, 20:00 uur is de boeklancering en je hoeft de deur er niet eens voor uit. Go figure…

Mini concert Roman Huijbreghs

Tijdens de boeklancering zal Roman Huijbreghs, bekend als gitarist van de rockband NAVARONE, een aantal nummers spelen, terwijl jij ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Sinds kort verrast Roman menigeen met akoestische solo-optredens waarbij hij niet alleen zijn gitaar, maar ook de stembanden bespeeld.

Het is feest!

Maar ho. Wacht. Zo makkelijk kom je er ook weer niet vanaf, want bij elk feestje hoort natuurlijk een hapje en een drankje 😉 En dat komt mooi uit, want in Puur Natuurlijk Leven staan heerlijke dips die elk feestje opvrolijken, maar ook andere lekkere dingen die niet mogen ontbreken op een goede borrelplank, zoals vijgentapenade met feta, shiitake paté of een lichtpittig notenkaasje.

Ik wil erbij zijn!

Gezellig! Dat doe je zo:
– bestel het kookboek Puur Natuurlijk Leven * uiterlijk woensdag 11 november voor 16:00 uur
(geef op de bestelpagina aan of je een gesigneerd exemplaar wilt en aan wie het gericht mag worden. Vul je niks in, dan ga ik er vanuit dat je geen gesigneerd exemplaar wilt ontvangen)
RSVP uiterlijk voor woensdag 11 november voor 16:00 uur voor het event and you’re good to go!
– maak twee of drie lekkere recepten uit Puur Natuurlijk Leven en zorg voor een fijn drankje, zodat je om 20:00 uur er helemaal klaar voor bent om te proosten op Puur Natuurlijk Leven

Dresscode: fris en fruitig

Can’t wait to see you there! Tot de 14e.

Lieve groet,
Mirjam

* het is niet verplicht om het kookboek Puur Natuurlijk Leven te bestellen om de boeklancering bij te wonen, maar het is natuurlijk wel leuk als je tijdens het mini concert kan genieten van heerlijke hapjes en dips uit dit heerlijke kookboek. Heb je vragen? Let me know! info@puurnatuurlijkleven.nl

 

Spread the love of Oh my food!