Oh my food! Academy

Met de cursussen van Oh my food! Academy geeft Mirjam van @puurnatuurlijkleven lessen en tips via Instagram. Onderwerpen zijn onder andere ontgiften, de darmflora en plantaardig leven. Het doel: je mooie tools geven om gezond(er) te worden en lekker in je vel te zitten.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Het enige dat je nodig hebt is een Instagram-account, een werkende smartphone en wat tijd om stories te kijken. De lessen verschijnen elke dag op het speciale cursusaccount, maar ze verschijnen ook op je Instagram timeline. Dus makkelijk te vinden, te volgen en te bekijken. Hoera.

In februari start de cursus ontgiften
Al op jonge leeftijd trok de wereld van gezondheid mijn aandacht. En zo begon ik op zestienjarige leeftijd een thuisstudie dieetleer. Reuze-interessant.
Een paar jaar later ontdekte ik ontslakkingskuren. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met ontgifting. Wat sindsdien een rode draad in mijn leven is geworden. Ik wist dat ik wist ‘ontgiften is de sleutel’. Vanaf dat moment ben ik altijd geboeid geweest om meer te leren en meer te weten te komen over de werking van het lichaam en haar relatie tot ontgifting. Lees hier meer over mijn journey. Tijdens deze cursus deel ik graag mijn kennis met jou.

Wat komt er zoal aan bod?
Het belang van ontgifting. Detox is tegenwoordig een populair woord, waar wat is het nu precies? En wat doet het met je?
Wat is het belang van een goed werkend lymfesysteem, filterende nieren en een gezonde darmflora?
Dus als jij meer wilt leren over de werking van het lichaam, gezondheid en de relatie tot voeding en daarvoor op zoek bent naar inspiratie en concrete tips, dan is deze cursus voor jou.

Hoeveel tijd kost zo’n Instagram cursus?
Deze cursus duurt drie dagen. Je bent ongeveer 15-20 minuutjes per dag kwijt aan stories kijken. En de lessen blijven een maand beschikbaar op Instagram. Tijd zat dus om alles te bekijken. Maar je krijgt ook opdrachten en daar ben je om en nabij een halfuur per dag aan kwijt.
Om de cursus goed af te sluiten is er op de laatste dag een live Q&A sessie van een uur.

PS Volg je mij al op Instagram? Gezellig als je erbij komt @puurnatuurlijkleven